liikunta

Ylämaan Pyrkijät ry
 

Frisbeegolfia Ylämaan urheilukentän lähimaastossa

Urheilukentän lähimaastoon on viime päivinä rakenneltu Pyrkijöiden kesätyöntekijöiden voimin kahdeksan frisbeegolfkorin rata. Lisäksi yksi kori on sijoitettu kuntoportaiden läheisyyteen varsinaisen radan ulkopuolelle. Korit ovat vapaasti kaikkien käytössä. Heittopaikkoja radalle ei ole merkitty.

Rata on merkitty maastoon keltaisella maalilla. Lähtö radalle kentän reunasta lipputangon luota joko kohti kuulantyöntöpaikkaa tai vaihtoehtoisesti vasemmalle rinteeseen.  Radan kokonaispituus on noin 700 metriä, josta noin 500 metriä on metsämaastossa.

 


Perinteinen Sirkjärven ympärijuoksu:

HUOM!!! Sirkjärven ympärijuoksu siirtyi elokuun loppuun!

Sirkjärven ympärijuoksu juostaan ennakkotiedosta poiketen jo lauantaina 29.8. kello 12 alkaen. Kilpailukeskuksena on jälleen Sirkjärven Metsästäjien majan pihapiiri ja reitteinä 9,8 kilometrin lenkki Sirkjärven ympäri sekä 6,1 kilometrin pituinen Kieronkylän lenkki.

Sarjat ja matkat: Kilpasarjat naisille ja miehille 9,8 km, hölkkäsarjat naisille ja miehille 9,8 km, kilpasarjat N17 ja M17 9,8 km, kilpasarjat T15, P15, T13 ja P13 6,1 km, yhteinen hölkkäsarja naisille ja miehille 6,1 km.

Ilmoittaudu Jennille puh. 050 3306353 tai jennikinnunen@wippies.fi kilpailukalenteri.fi -palvelussa ke 26.8. mennessä.   

Osallistumismaksu 10€ (jälki-ilmoittautuneilta 20€) tilille  FI71 5066 0540 0041 24. Nuorten sarjoissa ei osallistumismaksua. Maksua ei myöskään peritä, jos nuori osallistuu aikuisten sarjaan.Kisassa noudatetaan ko. ajankohdan koronaohjeistusta!


Tanhuvaaran liikuntaleiri koko perheelle

järjestetään 19.-20.9., mikäli leirin järjestäminen on turvallista ko. ajankohdan koronatilanne huomioiden.

Tarkemmat tiedot leiristä sekä ilmoittautumisesta julkaistaan verkkosivuillamme ja facebookissa elokuun alussa.

Luvassa on jälleen monipuolista, kaiken ikäisille ja kuntoisille sopivaa ulkoilua ja muuta liikuntaa sekä mukavaa yhdessäoloa.


Yleisurheilun seurakisat

Kaikille ylämaalaisille, Ylämaalla lomaileville ja kyläileville sekä Ylämaan lähikylissä asuville 3-13 -vuotiaille lapsille avoimet yleisurheilun seurakisat järjestetään Ylämaan urheilukentällä kolmena keskiviikkona: 8.7., 22.7. ja 5.8. Kisat alkavat aina kello 18 ja niihin tulee ilmoittautua joko ennalta yleisurheiluliikkarissa tai kisapaikalla kello 17.45 mennessä.

Urheilukentän pienen koon ja puutteellisten olosuhteiden vuoksi joudumme tänä vuonna rajaamaan kisat ”oman kylän lapsille”, jotta pystymme varmasti toteuttamaan ne SUL:n koronaohjeistuksen mukaisesti.

Pyrkijöiden yleisurheiluliikkareissa mukana oleville lapsille kilpailuihin osallistuminen on maksutonta ja muilta peritään osallistumismaksu 2€ (käteisellä).

Kaikki kilpailuihin osallistuneet palkitaan mukavilla palkinnoilla, vaikka tänä vuonna emme voikaan antaa lasten valita itse palkintojaan aina niin kiehtovan palkintopöydän ääressä.

Lajit:
8.7. 60m juoksu ja pituushyppy
22.7. kolmiottelu: 60m juoksu, pituushyppy ja pallonheitto (3-7 -vuotiaat)/kuulantyöntö (9-13 -vuotiaat). Alle 3-vuotiaat voivat myös osallistua ja heillä lajina on pelkkä 60m juoksu.
5.8. 300m juoksu ja pituushyppy (3-7 -vuotiaat), 600m juoksu ja korkeushyppy (9-13 -vuotiaat)


Ylämaan Pyrkijät>>