majoitu


Lahtelan maatilamatkailu

Lahtelan Lomapirtti on Ylämaalla Husunjärven rannalla.
Lomapirtti on viehättävä lomaviettopaikka perheille. Huvila soveltuu myös pienten perhejuhlien, syntymäpäivien, saunailtojen, kokousten ja pikkujoulujen viettoon. Lomapirtin lisäksi Lahtelassa on toinenkin huvila.

Lahtelan maatilamatkailu
Lahtelantie 120, 54430 Hujakkala
Puh: 040 7074991
lahtelanmaatilamatkailu@pp.inet.fi
http://matkailu.lahtela.info

Tapion Huvilat
Tapion Huviloissa vietät lomaa rauhallisessa ympäristössä. Huvilat tarjoavat hienot puitteet niin lomanviettoon kuin myös erilaisiin yritys- tai yksityistilaisuuksiin. Huvilat sijaitsevat Lohonjärven rannalla. Tärkeimmät palvelut löytyvät vain kivenheiton päästä huviloilta ja aktiviteetteja löytyy moneen makuun. Lappeenrannan keskustaan on huviloilta alle puolen tunnin matka. Laadukkaita huviloita on kaikkiaan kolme.
Video>>

Tapion Huvilat
Koskentie, 54410 Ylämaa
Puh: 040 5181115
ossi.tapio(at)tapionhuvilat.net
www.tapionhuvilat.net

 Ylijärvi cottages

Ylämaalla sijaitseva Ylijarvi cottages on ilmastoitu majoituspaikka, jossa on terassi. Majoituspaikka on 44 km:n päässä Lappeenrannasta.
Loma-asunnossa on 3 makuuhuonetta, tv, pesukone ja keittiö, jossa on astianpesukone ja mikroaaltouuni. Kylpyhuoneessa on suihku. Pyyhkeitä ja liinavaatteita on saatavilla lisämaksusta. Paikan päällä on sauna. Majoituspaikassa on yhteislounge. Lähialueella voi harrastaa patikointia ja hiihtolajeja.
Huom, Palvelu venäjäksi ja englanniksi

Ylijärvi cottages
Unttuantie 171 1A , 2А, 54430 Ylämaa
Tatiana puh: 0447569699
Booking